HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Afgelastingen

Ingeval door slecht weer de condities van het veld het niet toelaten om erop te trainen worden op deze pagina eventuele afgelastingen en verschuivingen van lessen weergegeven.
Dat geldt ook voor situaties als extreme warmte etc.

Om een goede beslissing te kunnen nemen, wordt het veld zo kort mogelijk voor de trainingen gekeurd. Dit betekent dat afgelastingen voor trainingen op doordeweekse dagen om 18.00 uur op de site worden gezet en op zaterdagochtend om 08.00 uur.

Wanneer er sprake is van afgelastingen of wijzigingen, zullen deze worden opgenomen in dit artikel onder vermelding van de datum. Indien er op doordeweekse dagen na 18.00 uur en op zaterdag na 08.00 uur geen tekst is opgenomen, betekent dit dat alle lessen doorgang vinden op de daarvoor geldende tijdstippen die dag.

Donderdag 12 april 2018
We doen ons best om zoveel mogelijk lessen doorgang te laten vinden, maar de mensen van de G&G om 20.30 uur bij Hanny moeten we voor vanavond helaas teleurstellen. De velden hebben weer een flinke optater gehad van de week met die enorme hoeveelheid regen. Hierdoor worden we gedwongen om de belasting van de velden te beperken.