HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Kruip in de huid van je hond

Kunt u het zich nog herinneren? Je lang gekoesterde wens gaat in vervulling: er komt een hond. Om goed voorbereid te zijn op de komst van het nieuwe gezinslid, wil je vanzelfsprekend goed voorbereid zijn en dus koop je een aantal hondenboeken waar je vol enthousiasme aan begint. Helaas blijkt al snel dat de verschillende boeken elkaar tegenspreken. Vervelend.

En als het dan zover is en je gaat lekker met je hond naar buiten, word je overstelpt met allerlei goedbedoelde adviezen van hondenkenners uit de buurt. Echter, ook zij zeggen allemaal wat anders en langzaam maar zeker zie je door de bomen het bos niet meer. Omdat alle aspecten aan bod komen, is dit alles niet te vervatten in één lezing. In casu gaat het om vier lezingen, gebundeld in een theoretische, interactieve cursus. De cursus "Kruip in de huid van je hond" biedt heel veel duidelijkheid op het vlak van honden en hun gedrag. Aan de hand van een helder betoog, een fraaie Power Point presentatie, foto's en filmmateriaal leert Hanny de Winter u zelf het juiste antwoord te geven op allerlei vragen en gaan feiten het winnen van fabels.

Zodra deze lezing is ingepland kunt u informatie over de datum, tijd en locatie vinden in de Agenda, staat de toegangsprijs vermeld in het overzicht Tarieven en kunt u zich aanmelden voor deelname via het menu Inschrijven.