HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Agressie

Alleen al in Nederland worden per jaar meer dan 150.000 mensen door honden gebeten. En dan hebben we het nog niet gehad over de verwondingen wanneer honden met elkaar in gevecht raken. In totaal gaat het om een afschuwelijk hoog aantal.

Het is wel een veel besproken onderwerp, waarbij menig goed bedoeld advies wordt rond gestrooid. Echter, bij veel hondeneigenaren, zo ook de hondenadviseurs in het park, is te weinig inhoudelijke kennis aanwezig om bijtincidenten daadwerkelijk te voorkomen, laat staan om een gerezen probleem waarbij door de hond agressie wordt vertoond op te lossen.
Reden te meer dus, om over de complexe materie omtrent agressie zoveel mogelijk kennis te hebben. Deze lezing geeft een duidelijk antwoord op de vragen waardoor agressie bij honden nou ontstaat, welke vormen van agressie er zijn, hoe je agressie kunt voorkomen en wat je moet doen als je hond agressie vertoont.

Zodra deze lezing is ingepland kunt u informatie over de datum, tijd en locatie vinden in de Agenda, staat de toegangsprijs vermeld in het overzicht Tarieven en kunt u zich aanmelden voor deelname via het menu Inschrijven.