HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Workshop target training

Er zijn heel veel manieren om een hond iets te leren en het hangt voor een groot deel af van hetgeen je een hond wil aanleren, voor welke methode je kiest. Zeker voor het aanleren van allerlei zaken waarbij een hond een eigenaar in het algemeen dagelijks leven behulpzaam kan zijn, leent het werken met targets zich bijzonder goed. Daarnaast is voor het aanleren van niet per definitie nuttige zaken is target training een heel leuke manier van denksport voor je hond.

Een target kan heel verschillend zijn. Gebruik gemaakt kan worden van target sticks, maar ook van grondtargets, omgevingstargets en bijvoorbeeld post-its. Binnen het aanbod van werken met targets is dus weer van belang een goede afweging te maken welke soort target je wanneer gebruikt. Wil je een goede voorbereiding doen voordat je actief wordt met je hond bij bijvoorbeeld Hoopers, is het voor de hand liggend te kiezen voor een grondtarget. Een target training kan bovendien heel goed ingezet worden ingeval van verschillende soorten probleemgedrag bij honden. Vanzelfsprekend is dit specifiek maatwerk, wat per hond verschillend kan zijn, maar het effect van een goede target training heeft al menig hondeneigenaar geholpen om het probleemgedrag van de hond omgebogen te krijgen. Verder is het mogelijk een target training te combineren met een van de andere aanleermethoden.

Kortom, omtrent het werken met targets valt veel te leren. Om die reden hebben wij besloten hieromtrent een workshop te organiseren. Deze workshop zal plaatsvinden op vrijdag 28 augustus a.s. om 10.00 uur. Eindtijd circa 12.00 uur. Locatie: trainingsveld Reedijk 21 Heinenoord. De kosten voor deze workshop bedragen € 17,50. Ook bij deze workshop kunnen we niet teveel combinaties toelaten. Acht deelnemers is het maximum.

Wilt u deze workshop absoluut niet missen, klik dan hier om aan te melden. Eerst na ontvangst van uw betaling bent u verzekerd van deelname.