HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Afgelastingen

Ingeval door slecht weer de condities van het veld het niet toelaten om erop te trainen worden op deze pagina eventuele afgelastingen en verschuivingen van lessen weergegeven.
Dat geldt ook voor situaties als extreme warmte etc.

Om een goede beslissing te kunnen nemen, wordt het veld zo kort mogelijk voor de trainingen gekeurd. Dit betekent dat afgelastingen voor trainingen op doordeweekse dagen om 18.00 uur op de site worden gezet en op zaterdagochtend om 08.00 uur.

Wanneer er sprake is van afgelastingen of wijzigingen, zullen deze worden opgenomen in dit artikel onder vermelding van de datum. Indien er op doordeweekse dagen na 18.00 uur en op zaterdag na 08.00 uur geen tekst is opgenomen, betekent dit dat alle lessen doorgang vinden op de daarvoor geldende tijdstippen die dag.

Zaterdag 17 maart 2018
Afgelopen week zijn er grote plassen op het veld ontstaan die nu  bevroren zijn. Ook het veld waar we op zaterdag veelal naar uitwijken is een grote ijsbaan. Het is uiteraard niet fijn zo een week voor de examens, maar in combinatie met de snoei harde oostenwind hebben we (net als de KNVB) moeten beslissen de trainingen vanochtend geen doorgang te laten vinden. Een ieder is bij deze uitgenodigd de les aanstaande dinsdag-/donderdagavond nog in te halen.

Zaterdag 24 maart 2018
Deze dag zijn er toetsen voor de Jonge Honden en examens voor de Basis Gehoorzaamheid en Vergevorderden. Er zijn dan geen puppylessen. Hiermee is al rekening gehouden.