HondenOpleidingsCentrum Hoeksche Waard

Hoc Weerlijn

Slecht weer (geweest)? Kijk of de lessen doorgaan onder het linkje "afgelastingen" of op onze facebook pagina!

Proteq Dier & Zorg

algemeen

€10,= korting wanneer u een verzekering afsluit via HOC Hoeksche Waard.

Facebook

Laatste nieuws

Afgelastingen

Ingeval door slecht weer de condities van het veld het niet toelaten om erop te trainen (of wanneer om andere redenen lessen geen doorgang kunnen vinden) worden op deze pagina eventuele afgelastingen en verschuivingen van lessen weergegeven. Dat geldt dus ook voor situaties als extreme warmte, vakanties enof andere redenen van afwezigheid van instructeurs etc.

Om een goede beslissing te kunnen nemen, wordt het veld zo kort mogelijk voor de trainingen gekeurd. Dit betekent dat afgelastingen uiterlijk 1 uur voor de training op de site worden gezet.

Wanneer er sprake is van afgelastingen of wijzigingen, zullen deze worden opgenomen in dit artikel onder vermelding van de datum. Indien er op doordeweekse dagen 1 uur voor uw trainingstijd  geen tekst is opgenomen, betekent dit dat alle lessen doorgang vinden op de daarvoor geldende tijdstippen die dag.

 

Woendag 16 oktober

De velden zijn  al aardig verzadigd en er komt vanavond nog wat nattigheid naar beneden hierdoor kunnen de agility lessen helaas niet doorgaan.

 

Inhaallessen

Indien er door specifieke omstandigheden lessen geen doorgang hebben kunnen vinden, denk bijvoorbeeld aan een te nat trainingsveld, te hoge temperaturen of onweer, kunnen - voor zover dat in ons vermogen ligt - inhaallessen worden gecreëerd. Deze zullen alsdan hieronder worden aangegeven.

 

De lessen van dinsdag 27-8-19  kunnen als volgt worden ingehaald:

Puppy B met startdatum 9-7-19 kan aansluiten bij de groep van donderdag om 19:30 uur.

Puppy B met startdatum 6-8-19 kan inhalen op woensdag 28-8-19 om 19:30 uur.

Jonge honden van 16:00 uur en van 20:30 kan inhalen op woensdag 28-8-19 om 20:30 uur.

Basis Gehoorzaamheid kan aansluiten bij de groep van donderdag om 20:30 uur.

Vergevorderden kan inhalen op woensdag 28-8-19 om 20:30 uur. 

 

Graag ontvangen wij een berichtje per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of whatsapp (06-13504777) of u de les komt inhalen ja/nee.

Weerlijn

Slecht weer (geweest)? Kijk of de lessen doorgaan onder het linkje "afgelastingen" of op onze facebook pagina!